Reserveer hier jouw gratis ticket.

De dienst zal plaatsvinden in De Tamboer in Hoogeveen op 25 mei om 19:00, Omdat we gebruikmaken van een zaal, is het voor ons prettig om te weten wie er komen. Aanmelden kan gemakkelijk en snel op deze pagina.

Standaard ticket

Het evenement is gratis en vindt plaats in een grote theaterzaal. Daarom is het noodzakelijk om een ticket te reserveren om verzekerd te zijn van een zitplaats tijdens het evenement. Meld je snel aan!

 

Rolstoel Tickets

Het evenement vindt plaats in een grote theaterzaal. Omdat er in deze zaal speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers zijn, is het belangrijk om daarvoor een apart ticket te reserveren. Zo kunnen we je een comfortabele plek garanderen en ervoor zorgen dat je van het evenement kunt genieten. Er zijn slechts een beperkt aantal van deze plaatsen beschikbaar, dus reserveer snel!

Aanmelden als vrijwilliger van Radicaal voor Jezus

Wil je deel uitmaken van ons fantastische team en een verschil maken tijdens ons aankomende evenement? We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen om dit evenement tot een groot succes te maken!

Als vrijwilliger krijg je de kans om betrokken te zijn bij verschillende aspecten van het evenement en waardevolle ervaring op te doen. Of je nu graag achter de camera staat, gasten verwelkomt bij de registratiebalie of helpt bij het bedienen van de beamer, er is voor iedereen een passende rol!